M72 sales is gespecialiseerd in fieldmarketing: wervings- en promotiewerkzaamheden op locatie. Van winkelstraten en grote evenementen tot clubkantines, wij vinden de ideale locatie om uw product te promoten of verkopen.

M72 sales gelooft dat mensen die met passie en gedrevenheid werken, de ideale promotiemedewerkers zijn. Onze mensen zijn niet zomaar verkopers, ze zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Voor ze in de kleding naar uw wens de straat op gaan, geven we ze twee trainingen; een verkooptraining en een producttraining.

Op deze manier zijn onze medewerkers niet alleen compleet op de hoogte van uw bedrijf en product, ze weten ook hoe ze dit op de juiste manier aan mensen moeten verkopen. Het resultaat? U heeft meer leads, meer naamsbekendheid, meer omzet en een grote groep mensen krijgt een positief gevoel bij uw product of bedrijf.

M72 sales levert altijd maatwerk. Voor we aan de slag gaan, gaan we uitgebreid met u in gesprek. Wat zoekt u precies? Wat zijn uw doelen op het gebied van fieldmarketing? Wat wilt u dat uw wervings- en promotieteam uitstraalt? Wat voor soort locaties of evenementen passen bij uw doelgroep?

Wij hebben goede contacten met veel gemeenten, organisatoren en middenstanders, en kunnen daarom altijd de juiste vergunning regelen. Wij nemen  zoveel mogelijk werk uit handen, zodat u erop kunt vertrouwen dat ons wervings- & promotieteam op hoog niveau voor u aan de slag gaat.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag over de eindeloze mogelijkheden.

Share This